Logistiek

De meerderheid van onze bloemen wordt verhandeld op de diverse veilcentra van FloraHolland in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk, Rheinmaas en Plantion in Ede en is in principe jaarrond beschikbaar bij de groothandel.

Om onze klanten een consistente kwaliteit en regelmaat in aanvoer te bieden, vinden wij het zeer belangrijk om de logistieke zaken goed op orde te hebben. Al onze bloemen verwerken wij zelf in onze faciliteit in Aalsmeer gelegen direct naast de bloemenveiling.

Na een grondige kwaliteitscontrole worden alle bloemen klaargemaakt voor distributie naar de bloemenveilingen en directe afnemers (groothandel). Een gepassioneerd team van mensen zorgt ervoor dat we elke dag de markt voorzien van een bijzonder pakket A1 kwaliteit bloemen.

De marketing en verkoop van snijbloemen gebeurt steeds meer ‘virtueel’. Dit betekent dat de eindafnemer het product niet eerst kan ruiken en voelen voordat hij het koopt. Hierdoor is het zeer belangrijk dat de klant voorzien wordt van betrouwbare informatie en een product ontvangt dat voldoet aan de gestelde eisen. Het bewaken van de kwaliteitsnormen en het verzorgen van een goede productpresentatie kan alleen als wij onze eigen afhandeling en verwerking verzorgen.

Moderne verwerkingslijnen en een geautomatiseerd tracking en tracing computersysteem, zorgen voor een efficiënt proces. Onze kwekerijen in Afrika kunnen te allen tijde voorzien worden van de laatste markt- en prijsinformatie.